Založ si blog

Trump ďakoval Putinovi, respirátory len pre zdravotný personál? Matovič, spamätaj sa ospravedlň sa Zem a Veku! Rušiť vlaky cez Veľkú noc? Vyhláste si karanténu v Bratislave! Výzva televíziám!

Rusko, ktoré má na seba uvalené sankcie pomohlo aj USA a Trump im poďakoval za zdravotnú pomoc, aj keď daná firma je na sankčnom zozname! Je načase, aby svet prehodnotil akékoľvek sankcie voči Rusku! Zatiaľ len vidíme, ako to „zlé“ Rusko pomáha každému! Znovu napíšem, kto pomáha – Rusko, Čína, Kuba! Komu máme teraz veriť, keď médiá len sústavne klamali o Rusku a teraz toto. Rusko, Kuba či Čína pomáha Taliansku, vlastne celej Európe a dokonca USA, tak kde je pravda?
Respirátory len pre zdravotný personál? No moment! Ste úplne mimo. Sám som keramikár, kde pri niektorých pracovných úkonoch je použiť respirátor doslova nevyhnutnosť a podobne sú to poľnohospodári, stavební robotníci, lakovači atď. jednoducho respirátory potrebujú mnohé povolanie, pri ktorých je ohrozené ich zdravie.
Rušiť vlaky cez Veľkú noc? Totálna blbosť! Potom si radšej dajte karanténu na Bratislavu, ktorá je nepochybne epicentrom nákazy corony na Slovensku. Vyhlásenia premiéra Matoviča už nie sú vyhlásenia opozičného aktivistu Matoviča. Podobne to bolo aj s mesačníkom Zem a Vek. Viac konšpirácií za posledné obdobie vytvoril sám Matovič svojimi nepremyslenými vyhláseniami ako samotný mesačník. Zabudol vôl, že teľaťom bol, alebo niekedy je mlčať zlato. To na Matoviča platí v plnej paráde. Podobne to bolo aj s vlakmi, bratislavský východ už určite cestuje po týchto vyhláseniach.
Pripájam ešte jednu výzvu televíziám, aby urobili aj rozhovory s ľuďmi, ktorí sa už vyliečili z vírusu, boli by ochotní vystúpiť pred kamerami a dali by akú takú pozitívnu správu a nádej ostatným Slovákom aj s prichádzajúcimi sviatkami Veľkej noci.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895374x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív