Založ si blog

Pán Matovič, vaše noviny si strčte do r. . a nie do mojej schránky

Áno, zakazujem vhadzovať akékoľvek letáky či politické noviny do mojej schránky. Jednoducho ich nechcem, nemám záujem o fantazírovanie vládnych plagiátorov. Prednosť dám radšej lesom. Koľko že ich padne na tento veleblbý nápad? Veď sú tlačovky temer každú hodinku. Už to unavuje a ešte aj toto.
Za takúto propagandu by sa nemuseli hanbiť ani komunisti. Aj tých dokonca tromfli. Pretože komunisti nám sľubovali „svetlé zajtrajšky“ a títo nám sľubujú tak akurát rúška na ústa, väčšiu nezamestnanosť, zníženie miezd a ekonomiku v troskách. Nie vďaka koronavírusu, ale vďaka totálnej neschopnosti sa prispôsobovať situácii. Tie noviny by boli aj tak len znáškou plagiátorských článkov, ktorým asi ťažko niekto uverí. Dokonca budú nevhodné aj na umývanie okien.
Fakt, „úžasný“ nápad tlačiť absolútne nepotrebné noviny v súčasnej dobe internetu.
Neopovážte sa vhadzovať žiadnu vašu tupú politickú agitáciu do mojej schránky. Verte, bude žaloba za porušenie GDPR! Chybou slovenských politikov je nepriznanie si omylu a zotrvanie v ňom!
Petícia za zrušenie vládnych novín

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 645
Celková čítanosť: 3927778x
Priemerná čítanosť článkov: 6090x

Autor blogu

Archív