Založ si blog

Matovič je veliteľ ozbrojených síl, mudr. sráčov, idi. tov či ko. .. v a čo na to prezidentka a designovaná veliteľka Čaputová?

Ako povedal Štepka: Ty sa ráz ráno nezebudíš!. Máme nejako veľa tých šéfov armády. Prezidentská funkcia má aspoň jednu akú takú funkciu okrem podpisovania a aj tú Matelko stihol ukradnúť. No nevadí, veď armáda si nejako poradí. Ináč, normálne som ani nevedel, že my máme až takú veľkú armádu, čo zvládne poslúžiť cca 4 mil občanom za dva týždne. No a koľko že to bude toho odborného zdravotného personálu??? Možno pôjde celá Trnava do prvej línie! Podľa toho, kde majú neoliberáli a Matelko ešte nejakých známych a firmičky. Čo sa zmenilo? Válov ostal, iba tie svine sa zmenili.
OK. Matelko sa ráno zobudí a rozmýšľa, akú hovadinu ešte vymyslí? Hneď ju zverejní na FB a potom, potom už nič. Čaká a tlačovkuje. Máme my to ale génia!
Ale s tým testovaním na Všetkých svätých to bolo priam geniálne vymyslené. No odporúčam mu zmeniť navrhované volebné miestnosti pre odber vzoriek na pohrebné ústavy, domy smútku a cintoríny. Jednak tam bude kopa ľudí, nemusí ich naháňať a budú hlavne ticho. Jednak kto by sa pod prísnym pohľadom vojaka so samopalom nedal otestovať? Jednak môžu v kľude počkať po tichej modlitbe nad hrobom zosnulého v rodinnom kruhu na výsledok testu. V prípade, že je pozitívny, si môžu ísť okamžite vybrať hrobové miesto a pozvať všetkých rodinných účastníkov na Corona after party. Ostatní sa uspokoja so spoločnou karanténou až do druhého testovania s testami úspešnými na 50%. No a scenár môže pokračovať.
Ono aj Hitler si prevzal prezidentské právomoci po Hindenburgovi. To len na porovnanie. Je to dejinný fakt. A s naším malým veľkým diktátorom to nemá aaaaaaabsolútne nič spoločné.
Igorko len informoval Angelu o jeho zámere. Zuzku nebolo treba.
Poslednú dobu mu nejako nejde karta. Srandu si z neho nerobí len ten mudrosráčsky slovenský ľud, ktorý to všetko posral, ale aj jeho koaličný partner a ešte viac sa do neho naváža aj strana, a to progresívna PS. Nevyhovuje neoliberálom, aj keď je spolu s nimi vo vláde, ani socialistom, ani národniarom, ani náboženskej obci. Odborníkom už vôbec nie, pretože takými on opovrhuje a dosádza ľudí podľa straníckej príslušnosti. Niet nad odovzdanú diplomovku, ktorú ani nerobil. Respektíve ON vie všetko najlepšie. Temer ten istý scenár, ako za Smeru. Len Smer nebol taký arogantný a kradol sofistikovanejšie, no a pred ním Dzurindova, Mečiarova či Radičovej vláda a spriaznené duše.
Matelko Matovič mal v jednej veci pravdu. Táto vláda sa naozaj zapíše do čítaniek ako najhoršia, aká tu kedy bola. Veľmi pripomína prevzatie moci po 48. komančami. Tiež dosádzali najväčších pätolizačov ideológie na spriaznené funkcie. Tiež odstraňovali schopných a vzdelaných ľudí, ktorí do toho videli a robili revolúciu tam, kde to nebolo potrebné.
Ja už fakt o ňom písať nechcem, pripadá mi ako Sauron z Pána prsteňov. Len, aby zo Slovenska sa nestal Mordor. No o našom premiérovi sa písať naozaj musí. Veď kto už dokázal tak pourážať a zosmiešniť celý národ? Za 6 mesiacov sa to naozaj žiadnej doterajšej vláde nepodarilo.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895574x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív