Založ si blog

Matovič by znovu ukrižoval Krista, ak by sa objavil. Zapáľme sviečky na námestiach!

Bol by to pre neho konšpirátor a človek, na ktorého nič nemá a to je predsa nepriateľ! Hlása lásku a to predsa nemôže! To už ani nevravím, žeby náhodou Kristus nemal certifikát na negatívny test. Ani z mŕtvych by nemohol vstať po troch dňoch, ale až po desiatich! Diktátor, akého Slovensko ešte nemalo. Hitler si našiel nepriateľov v Židoch, nasledovali duševne postihnutí, či sociálni demokrati a kto mu pomohol k moci? Ľudovci, niečo podobné, čo má OĽaNO začlenené v sebe ako jednu z koaličných strán, pre ktoré sa stalo OĽaNO výťahovou stranou.
Už len kvôli tomu pôjdem na prechádzku 17.11. o 15:00 do najbližšieho krajského mesta, pretože Bratislava je pre nás ďaleko a aj tu žijú ľudia. Bude nás zopár, nevadí. Venujem minútu ticha demokracii a slobode. Tak sme to dopracovali. To je asi prvá vláda, ktorá namiesto upokojenia situácie ju vybičovala do totálneho rozkolu občianskej spoločnosti. Ak budú v daných mestách petičné hárky za odvolanie vlády, v pohode podpíšem a nech ich predkladá hocikto. Poprechádzame sa, podiskutujeme, zaspomíname na 89., podpíšeme ak bude čo a pôjdeme domov. Možno nás pokropí pretórianska garda pancierového Matelka a možno nie. Možno nás tak vyčistí, že sa budeme lesknúť ako zlato. Ešte som nezažil, aby sa premiér vyhrážal svojim občanom! Toto už nemôže obhájiť žiadna Matovičova ovca!
Áno, Matovič by bol schopný znovu ukrižovať Krista, pretože nebol závislý od peňazí a žil pre ľudí a dokonca nebol ani egoistom a dokázal za cudzie hriechy položiť svoj život. A aká Kristova vlastnosť je Matovičovi absolútne neprijateľná , je, že vravel pravdu, nebol plagiátor ani daňový podvodník. Ľudom Kristus rozdával lásku a Matovič nenávisť. Nuž čo. Slovensko je taká zvláštna krajinka a platí pre jej obyvateľov Overtonovo okno a mega sľuby. Ako to platí pre veľkú politiku tak aj pre tú miestnu. Sám mám skúsenosť z jednej diskusie, kde som bol označený za populistu pretože na otázku, čo by som spravil ako prvé v úlohe primátora? Reku, znížil si plat. No a čo spravilo nové zastupiteľstvo? Zvýšilo si odmeny a platy. Raz mi jeden človek povedal: Teba nikdy nezvolia! Nemajú nič na teba, nie si v žiadnej podnikateľskej skupine, peniaze pre teba nie sú priorita, hovoríš, čo si myslíš a hlavne nesľubuješ a ešte k tom skritizuješ trištvrte mesta. Fakticky som nezvoliteľný. Nie som v žiadnej politickej strane, tak čo už. Vždy som dodržal sľub. No čo s takým? Ak niekedy niekam vstúpim, tak to bude musieť byť strana či hnutie bez oligarchov s jasným financovaním a pravidlami. To len na okraj dnešných politikov a ľudí, čo im stačí zvoliť blázna, len preto, že vystupoval proti Ficovi. Doteraz Matelkovi stačilo „lebo Fico“, no teraz už je mimo hru s týmto žvástom.
Covid nám ukázal charakter a bezbrehú túžbu po moci Matoviča. Jeho diktátorské túžby nemajú naozaj obdobu. Celá hra, lebo Fico, len prekrýva jeho túžbu po moci. Áno, Fico ho na to kreslo dostal svojimi prešľapmi, ale Matovič ho za pár mesiacov už aj predbehol. Predbehol ho svojim amaterizmom, detinským správaním, hádzaním zodpovednosti na iných. Odborníci sa mu vyparili. Rozhodnutia sú chaotické. FB má pre neho väčší zmysel ako koaličné rokovania a stalo sa pre neho egocentrickým komunikačným kanálom, ako by povedal jeden jeho obdivovateľ, ktorý označil jeho vystupovanie asi nasledovne. „On sa takto vyjadruje, aby oslovil jednobunkovcov!“ Nečakal som od neho toľko sebakritiky.
Vážené strany či hnutia, ktoré ste proti tejto diktatúre, zjednoťte sa na otázke odvolania tejto Matelkovej diktatúry, ktorá bezprecedentne chce použiť proti svojim občanom silu!
Hárky podpíšeme! je mi jedno komu to podpíšem či Hlasu, Smeru, SNS, ĽSNS či komu! K jednote už vyzývam dávno! Možno to dokáže Matovič, čo som pri stretnutiach nedokázal ja a to spojiť strany s podobnou orientáciou!
čo som našiel na FB

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895293x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív