Založ si blog

Pôjdu Čaputová a Matovič príkladom a dajú sa zaočkovať ako prví? Ozaj, je Kollár chorý?

Jednoznačne výrok typu, ktorý vraj prezentoval sám veľký Matelko, hlava pomazaná či namazaná, o tom, že sa pôjde testovať ako posledný, je znova absolútne na odtrhnutie dekľa! Neviem, kde a kedy ho takéto duchaplné výroky napadnú, ale mal by viac hamovať. Nie je kapitánom potápajúcej sa lode, alebo nám niečo nepovedal? Žeby Slovensko išlo ku dnu ako Titanic? Nemal by sa náhodou dať zaočkovať ako prvý? Veď rozhoduje o ľuďoch!
Teraz aj na trošku inú nôtu. Stále som sa nedozvedel, čo s nami, ktorí sme Covid prekonali. U nás je očkovanie totálnym nezmyslom. Doteraz je nakazených je cca 150.000, aj keď sa do výsledkov nezarátavajú antigénové testy. Načo aj. Uzdravených stále pribúda a vytvorila sa u nás prirodzená imunita. Čo spraví vakcína s takýmito ľuďmi? Ak vraj my máme imunitu tak na tri mesiace, tak ako zaručia lekári a odborníci, že z vakcíny budeme mať imunitu na dlhšie ako tie tri mesiace? No a čo ak vírus nejako zmutuje, čo sa môže ľahko udiať?
Tu na Pravde som čítal článok.
Kto ho prečítal, zistil asi nasledovné. V tom článku sa absolútne nič nedozvedel, len asi to, že vedci sú akosi bezradní. Vraj sa môžeme znovu nakaziť a boli nejaké potvrdené prípady. Z cca 66.000.000 ja viem zatiaľ o jednom prípade a celkovo sa uvádza cca 26 dokázaných (aj to pravdepodobne) na celom svete. Igor Bukovský o tom hovorí vo svojom videu, kde si môžete pozrieť aj všetky odkazy. V spomínanom článku virologičky mi veľmi chýbali relevantné štatistiky. Koľko ľudí sa znovu nakazilo? Presný počet v celom svete. Štatistiky úmrtnosti – to znamená presné vekové zloženie atď..
Neviem, či to bol úmyselne takto napísaný, alebo o čo vlastne išlo. Nahnať strach? Nemci zverejnili štatistiku, kde sa im zvýšil počet úmrtí na mozgovú mŕtvicu či iné choroby, ktoré boli zanedbané kvôli Covidu. No fakt gratulujem!
Ešte jedna vec. Vzor rodinne založeného typu, predseda parlamentu, pred ktorým sa žiadna plastika neschová, asi trpí určitou sexuálnou deviáciou. Nie som v tomto odborníkom, ale tie jeho aférky sú už naozaj cez. Vraj je taký a iný asi nebude. Fakt, toto zloženie vlády je „očarujúce“! Ak ich vládu Slovensko prežije, tak už prežije naozaj všetko. Jedno Matovičovi však kvitujem. Začal zatvárať kriminálnikov, škoda však, že len z opozičného tábora a ten svoj a hlavne na seba akosi zabudol. Jednoducho sa riadi klasikou – Vyhraj voľby, môžeš všetko. No a Matelko to dokazuje každý deň a niekedy aj každú hodinu či minútu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Branislav Zurian

U Zuriana došlo k mnohým zmenám. Boli nevyhnutné, tvrdí Šutaj Eštok

18.04.2024 11:36, aktualizované: 12:27

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894213x
Priemerná čítanosť článkov: 6056x

Autor blogu

Archív