Založ si blog

Matovičovi rakva, Ficovi či Kaliňákovi šibenica, Rostasovi prepadovka, ĽSNS sa vyhrážali osudom Tisa

Tak, máme zase o čom písať. Teraz je to o rakve, ktorú priniesli pred Matovičov dom. Taký Budaj dal tak propagandistický status, že aj ÚVKSČ bledne závisťou. Nie nadarmo, dobrý žiak to bol. Vraj sa nemajú do toho zaťahovať deti. Kto vlastne zatiahol deti do politiky? ĽSNS? Fico? Nie, samotný Matovič vo svojich predvolebných spotoch zatiahol svoje dieťa do politiky. Na manželku všetko prepísal, u babky si skryl účtovníctvo a mama s ním denne najazdila 600 km. No super. Nejako sa nám zabudlo na protesty pred Ficovým bydliskom a vyhrážanie sa mu väzením (to stále existuje). Dokonca slušáci postavili Kaliňákovi na protestoch šibenicu. Matovič vynadal pred malými deťmi, ktoré tiež boli na „slušných“ protestoch Dankovi do ko…v.
Napríklad samotná Radičová v jednej beseda chcela tzv. konšpirátorov fyzicky likvidovať. Poniektorí aj tu besedujúci nás posielali do plynu a tí najmenej bojovní len do basy. Za čo? Len za názor. No aj to mohla byť symbolika rakvy.

Pochovanie slobody a demokracie!

Pripomeniem Budajovi či iným, ako boli tichučko, keď NAKA urobila prepadovku u Rostasa. Tam bol priamo štátny teror ako za čias najtvrdšieho nacizmu a vlády gestapa. Súčasný neoliberalizmus si vybral veľmi podobné metódy likvidácie ako kedysi nacisti. Našli si nepriateľa, ktorý nie je ticho a mlčiaca väčšina sa len pozerá. Spomeniem ešte Emilka a môj starší blog.
Teraz sú tu plné ústa moralizovania, ale tá rakva je len slabší odvar toho, čo robil Matovič a jeho stúpenci. Polarizoval spoločnosť. No nielen on, celá neoliberálna lúza má nejako zvláštnym spôsobom za podpory médií dovolené urážať, dehonestovať a vyhrážať sa opozícii a ľuďom, čo majú iný názor.
Ak si dobre pamätám, tak tých rakiev tu bolo viac, aj pre Smer, aj pre Kotlebu. To asi nevadilo.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898112x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív