Založ si blog

Matovičova podrž taška SASka, alebo vojna plagiátorov

Tak nám Matovič už prebral aj školstvo. Po tom, čo si ide zvoliť generálneho prokurátora, je už expertom na pandémiu, medicínu, vírusy … a najnovšie to berie do rúk v školstve!

Gröhlinga už prakticky nepotrebujeme. Potrebujeme vôbec niekoho okrem jeho veličenstva Kim Čum Mata I. Veľkého?
Matovič bude navždy spojený s chorobnou závislosťou niekomu sa šprtať s plastovou tyčinkou a tampónom v nose a iných dutinách. Kto vie, čo by povedal na neho Jung či Freud a akú diagnózu by mu ešte pripísali. No jeho včerajšie vystúpenie plagiátora plagiátorov na tlačovke, bolo niečo neskutočné a určitých fázach mi pripomínal Jokera. Stále sa s tým nezmieril, že už nie je len opozičný šaško, ale sedí v premiérskom kresle. Toto už bolo zrelé na kazajku.

Z ministra školstva urobil ufňukaného sopliaka, ktorý si nevie napísať ani len domácu úlohu. Po brutálnom prepade preferencií OĽaNO bolo potrebné schladiť nástup SaS. Medzi nami, „prašť ako uhoď“. Keď už aj prezidentka vyzývala na návrat detí do škôl (mimochodom, o tom som písal podstatne skôr), tak Matelko zobral zodpovednosť vraj do vlastných rúk. Zjavne ani novinári nevedeli, čo sa Matelkovi odohráva v hlave a stále sa ho pýtali na jednu vec. Minister predložil podobný plán, len Matelkovi v ňom chýbalo ministerstvo školstva. No, už vidím, ako sa učitelia rekvalifikujú na nosné dierky a vymetanie dutín! Myslím, že učitelia by mali robiť presný opak a to nalievať žiakom učivo do hlavy! Choré, choré, choré!!! Matovičovo ego je neskutočné.

Najväčší plagiátor na Slovensku je už expert naozaj na všetko, len nie na to, slúžiť svojim občanom. SASka má len reči, no „skutek utek“, stiahnu uši, nechajú zo seba robiť mega somá..v a zvolia premiérovi generálneho prokurátora.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895312x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív