Založ si blog

Zastavte toho blázna! Skutočne je to vládny teror! Nemaľujte Matoviča na stenu!

Pôvodný názov blogu: Prezidentka tu nie je pre všetkých? Vážení, zapamätajte si mená vládnych poslancov a Matovičove volebné megapodvody,
Teror a chaos, ktorý spustil Matelko a jeho partia je priam neúnosný. Za tridsať jeden rokov od pádu režimu som nepočul toľko nadávok na premiéra nejakého štátu, okrem Severnej Kórey, ako teraz. Veľmi dobre si pamätám, ako pred voľbami Matelko chytal voličov národných či kresťanských strán do svojich klamstiev. Nachytal ich na ich neskutočnú naivitu. Smer a lumpárne jeho ľudí boli dobrým sústom, ale to, čo prišlo po voľbách, nečakal nikto. Ako zneužíva a využíva ľudí Matelko sme si mali možnosť vypočuť na nahrávke ešte s Procházkom. Matovič, podobne ako Kollár zneužil či už národnú tematiku, či migrantov. Kollár zašiel ešte ďalej a zneužil aj Marie Le Pen či Salviniho a v neposlednom rade aj dôchodcov, ktorých teraz hádže cez palubu.

Uzavretie Slovenska vraj podľa vzoru Izraela. Tak sa môžete pozrieť na štatistiky, ako to pomohlo. Oddialilo to nevyhnutné. Na Slovensku sme si zvykli na Covid, ale nezvykli sme si na trnavského blázna a vládny teror. Šesť týždňov tvrdého zatvorenia Slovenska je koniec mnohých podnikateľov, živnostníkov a mnoho ľudí Matoviča prekľaje až na desiate pokolenie. Ekonomika bude v troskách a svätuškári vo farbách OĽaNO len pritakávajú dvom bláznom! Načo bolo potom celoplošné testovanie? Všetky štáty dookola nás zmierňujú, aby mali v pohode Vianoce a ten ch.j ich ide zrušiť ako predchádzajúce sviatky. Čistý Satan.

Excelentná naivita slovenského voliča!!!

Zúfalstvo z predchádzajúcich vlád nám zvolilo diktátora, podľa môjho názoru s psychickými poruchami. Predchádzajúce vlády kradli vo veľkom a sem tam niečo prihodili občanom. No tento Matelko si kradne vo veľkom a terorizuje ešte aj občanov!
Veľmi dobre si zapamätajte mená poslancov, ktorí podporujú túto chaotickú vládu a tohto diktátorského premiéra, ktorý mi neskutočne pripomína Caligulu, ktorého vo filme stvárnil Malcolm McDowel. Ešte aj ten nepríčetný smiech má podobný. Chaos s pendlermi a celkovo aj pomocou pre podnikateľov je priam neskutočný. Matelkov cirkus likviduje malé a stredné firmy, o živnostníkoch ani nevravím! Neviem, čo za amatérov to tam štát riadi, ale čím skôr odstúpia, tým lepšie! Je mi jedno, že začali zatýkať papalášov, len aby im neplatili aj mega odstupné! Záleží na tom, koľkí budú odsúdení! Pripadá mi to ako neskutočný cirkus. Neprejde jeden deň, aby tu niečo nebolo chaotické a proti logike. Žiaci, dôchodcovia, minimálna mzda, živnostníci, reštaurácie ……. Spamätajte sa ľudia, toto nie je normálne!
Posledná vec, priam neuveriteľná bola výzva Matelka prezidentke. Vraj sa nemá zaradiť do tábora Smerákov, Kotlebovcov …. Toto si ten primitív ako môže dovoliť!? Pokiaľ viem, prezident a táto funkcia je tu pre všetkých občanov Slovenskej republiky. Ten choromyseľný premiér zabudol, že je premiérom SR a nie opozičným politikom?
No a stále sa nikto nevenuje ľuďom, ktorí Covid prekonali a sú prakticky zaočkovaní! Veru nie, po prekonaní Covidu sa ja očkovať nedám!
Protesty ešte len teraz začnú a môže Matelko sa vytešovať, ako nasiera celé Slovensko!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3895138x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Archív