Založ si blog

Keď Matelkova atómovka zabíja ľudí namiesto vírusu, Remišovej sa včera muselo čkať a budú dva milióny Sputnikov?

Celé riadenie štátu a krízy je jedna obrovská katastrofa približujúca sa k Hirošime. Na Slovensku naozaj vybuchla atómovka vládnej blbosti. Matelko po prepade preferencií si zahral divadielko aj s bábkoherečkou. Ľudia môžu pre ich blbosť kapať ako muchy. Štatistiky už nezverejňujú počet uzdravených. Už to je zakázané. O chvíľu už nebudú potrebné ani vakcíny, veď 10% ľudí už minimálne infikovaných a uzdravených. Vraj Matelko vybavil 2 mil. vakcín pre Slovensko. Nuž čo, preferencie idú prudko dolu a Remišová mierne hore. Bábkoherečka nevidela divadlo ani s neoliberálmi z PS či iných rusofóbnych zoskupení a to čo sa a ňu znieslo na internete bol lynč a oprávnený. Jednoducho neoliberáli potrebujú nepriateľa.
Príde 9000 dávok Ivermektínu, ale Sputnik V sa stopol a možno Matelko aj so svojim nenahraditeľným sektárom Krajčím si vymodlia Sputnik V! Je jasné, že to všetko je len veľké divadlo a radšej nech ľudia kapú, ako by sa mali liečiť. Základ je udržanie núdzového stavu. Takto krásne postupuje celá EÚ. Je to nastolenie novej diktatúry? Uzdravení sa musia chodiť špajchľovať po troch mesiacoch. Dokonca aj zaočkovaní to budú musieť pravdepodobne absolvovať.
Rusi sa nikam neponáhľajú, nemusia. Remišová bude ďalšou Čachtickou paňou, len neviem, prečo si zvolila za svoje obete chorých a starých. Matelko už je ako taký Ficko. Teraz som nemyslel toho nášho Ficka, či myslel? Akosi sa mi tie postavy zlievajú ako vo Zvieracej farme. Včera som si pozrel ďalšiu svedkyňu Matelkovu Moniku Kaveckú (OĽANO) na besede s Bielikom. Normálne som žasol! My už máme československý vírus čas 1:09:20 v besede Téma dňa . Pôvodne som si z toho robil srandu, no tá fanatická poslankyňa to myslela vážne. Splietala dve na tri, bola agresívna a vždy chcela mať pravdu.
Vážení, ja sa dám pravdepodobne očkovať len Sputnikom V, ak bude táto vakcína k dispozícii. Chcem mať na výber, respektíve vôbec by som sa nechcel dať ničím očkovať, už keď som Covid prekonal. Načo? Prenechám vakcínu iným, ktorí ju potrebujú viac. No zjavne sa zavádza brutálna kontrola občanov EÚ, ktorí dostanú nové očkovacie pasy! Už teraz je tu neúnosná kontrola a táto ju ešte rozšíri ak budete chcieť cestovať, ale nelegálni migranti nepotrebujú nič k prechodu .

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898687x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív