Založ si blog

Pár rád Matelkovi, čo s pandémiou

1. začni liečiť – po prvé seba na psychiatrii a po druhé nech lekári začnú konečne liečiť ľudí nielen po telefóne! Ten počet mŕtvych je zo zanedbania starostlivosti! Seba Matelko liečiť vie Isoprinosinom, ale nás špajchľuje! V živote som nevidel, aby test niekoho vyliečil!
2. otvor obchody a vracaj ľudí do normálneho života. Nech dodržujú prísne hygienické a budú, ale nechaj nás žiť a nie živoriť!
3. v nemocniciach sú pravdepodobne aj prípady, ktoré by zvládali aj dobrovoľníci trebárs v hoteloch, ktoré by radi prijali zopár tisíc za covidové lôžka podobne ako nemocnice. Dokonca majú aj kuchyne a nebol by podľa mňa problém ich takto zapojiť a podporiť!
4. zruš testovanie a očkovanie ľudí, ktorí covid prekonali! Je to neskutočné mrhanie financiami a vakcínami pre ľudí, ktorí to potrebujú viac.
5. Sputnik V nezabezpečíš, tak nedrístaj!
6. prestaň trestať ľudí pre svoju pýchu, ego a nekonečnú blbosť!
7. zruš nosenie rúšok v exteriéri, veď aj Remišová to ignoruje!
8. ak si štát niečo vymyslí a zvýši to náklady na podnikanie, respektíve zruší má niesť za to plnú zodpovednosť. Jednoducho podpora na podnikanie mala ísť podľa priemeru obratu v minulom roku. Toto čo sa deje je bordel, bez hlavy a päty!
9. najlepšie bude, ak odstúpiš aj s tým spolkom sektárov. Vypíš radšej nové voľby a ak ešte budú ľudia takí s…í, že ťa zvolia, tak ti zagratulujem k totálne degenerácii občanov Slovenska.
Výzva pre lekárov:
Vážení lekári, konečne začnite liečiť ľudí aj experimentálne, život je len jeden. Odvolávajú z vašich radov expertov a dosadzujú hutníkov či výrobcov plastových okien! Čoho sa bojíte?
Výzva pre policajtov a armádu:
Vážení, spamätajte sa! Ide aj o vaše životy a rodiny. Neprisahali ste slúžiť diktátorovi a junte, ale sľúbili ste pomáhať a chrániť. Namiesto chytania zločincov vám zniesli zo sveta generála Lučanského a vás poslali kontrolovať ľudí, či sa špajchľovali v nose!!! Ešte len toto je dehonestácia vášho sľubu štátu!

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Novinári už prekročili rubikon a novinársku etiku a čo sa to deje v RTVS?

16.03.2024

Prestal som pozerať diskusie v TV. Prestali ma zaujímať. Opozícia si ide svoj piesoček a koalícia svoj. Občan ostal na lampárni. Kultúra novinárov po jednej tlačovke s predstaviteľmi SNS padla na úplné dno a prakticky sa novinári prezentovali v úlohe politikov a arbitrov. Ich profesionálny prístup skĺzol na úroveň Matelka a IV. cenovej skupiny. Stali sa tým, proti čomu [...]

Drsný výraz s básnickou Dušou

13.03.2024

Aj takto sa dá hodnotiť básnická zbierka Dušana Onodyho. Sabinovčanom ho netreba predstavovať. Učiteľ, SBSkár, umelec, hudobník, básnik ….. multitalent s charakteristickým menom. Skutočne má asi meno vplyv na osobnosť, v prípade Dušana určite. Má veľkú dušu pre hudbu, čím pôsobí na ľudí. Zbieročka aj s fotografiami je spoveďou umelca. Niekde drsná, inde [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 641
Celková čítanosť: 3881395x
Priemerná čítanosť článkov: 6055x

Autor blogu

Archív