Založ si blog

Protest 1. septembra nielen v Bratislave a čo si myslím o Covide

Áno, som za protest (nie štrajk) 1. septembra a to nielen v Bratislave, ale vo všetkých aspoň krajských mestách. Čo mi však chýba, sú schopní organizátori a hlavne ľudia, ktorí dokážu presvedčiť na základe argumentov verejnosť. Chýba mi akási agora, ktorú táto a aj minulé vlády akosi vytlačili na okraj demokracie. V súčasnej dobe chýba kultivovaná diskusia na oboch stranách politickej, ale aj občianskej spoločnosti. Rozdeľuj a panuj, stará známa pravda. Zo štátneho vlastníctva sa stáva súkromné a občianstvo sa stáva v tekutej modernite nepodstatné. Podarilo sa absolútne rozdeliť spoločnosť a len svoje názory dať na piedestál absolútnej pravdy bez akejkoľvek diskusie.
Tam sme to dopracovali. Spoločnosť sa delí na vaxerov a antivaxerov. Ja nepatrím ani do jednej kategórie a je nás možno aj viac. Raz sú to ovce verzus dezoláti atď.. Je to také úbohé a prízemné, že nemám ani slov. Dokonca pre vládu sa stali jej občania tupelami, opicami, idiotmi atď.. Po takomto niečom by práve takí politici mali okamžite odísť naveky z politiky. Žijú práve aj z ich daní!! Teda tých tupel, dezolátov, opíc atď.. Toto na Slovensku nikdy nebolo. Nikdy!!! Dokonca som za to, aby sa uzákonilo zrušenie anonymných diskusií na fórach na internete. Aj preto podporujem protest 1.9. Ak bude nejaký v Prešove, tak tam budem.

No a teraz k tomu Covidu. V štatistikách mi veľmi chýbajú čísla počtu znovu nakazených Covidom či mutáciami. Ale tých skutočne nakazených a nie na základe nejakého Ag testu bez možnosti overenia, kde nemali ani príznaky. Veľmi ma zaujíma štatistika, koľkí z tých, ktorí prekonali Covid a boli zaočkovaní, znovu dostali Covid. Prvá vec, ktorá sa mala udiať, bola tá, že ľudia, ktorí prekonali Covid s jasnými príznakmi a potvrdeným PCR testom (aj keď ani to nie je istota), by sa nemali vôbec očkovať, respektíve maximálne jednou dávkou. No bral by som ich ako plne zaočkovaných! Majú totiž vybudovanú prirodzenú imunitu podstatne lepšie ako s vakcínou. Teraz neviem, či vakcína pred Covidom aj tých, čo ho prekonali, alebo Covid pred vakcínou.

Štatistika o počte podaných vakcín akosi tiež kríva! Veď do štatistík nemôžeme predsa rátať absolútne čísla obyvateľov, ale len počet ľudí, ktorí môžu dostať dávku. Z tohto počtu nech sú odrátané deti do 12 či do 16 rokov. To je cca 700 tisíc až milión a potom to vyzerá úplne ináč.

Mimochodom, na Slovensku prekonalo Covid cca 35 % aspoň podľa vzorky v Košiciach. Prečo sa takýto test neurobí na väčšej vzorke??? Namiesto Ag testov??? Je potrebné ešte minúť a zarobiť?
Absurditou je aj hoax, že vraj jeden nakazený stojí zamestnávateľov 15.000 €. Veľmi o tom pochybujem, keď drvivá väčšina ťažko chorých pacientov bola z radov dôchodcov či pacientov s inými chorobami.
Proste, médiá nás neskutočne masírujú. Hlavným ukazovateľom by mal byť nie počet zaočkovaných, ale skutočný počet ľudí, ktorí coronu prekonali. V absolútnych číslach potom vychádza, že nie očkovanie, ale prekonanie vírusu zabraňuje ďalšiemu šíreniu a budovaniu prirodzenej imunity. Očkovanie môže pomôcť hlavne tým, ktorí vírus neprekonali!

Jednoznačne podporujem iba dobrovoľné očkovanie bez akýchkoľvek následkov pre neočkovaných! Žiadne delenie podľa nacistických princípov nie je prípustné! Veď očkovaní sa neočkovaných podľa našich expertov nemusia báť! Tak potom načo to delenie???

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3894743x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Archív