Založ si blog

Opice chcú do USA a Lengvarský dostal v Ománe úpal

Toto už nie je normálne, čo predvádza táto saralabanda. Lengvarský prakticky ruší kategóriu plne zaočkovaných dvomi vakcínami a núti sa opichnúť proti omikronu treťou dávkou. Sú títo „experti“ normálni? Toto je už na diagnózu. Nútiť ľudí očkovať sa proti vírusu, na ktorý nie je vakcína účinná a je jednoducho dokázané, že vôbec nezaberá a najbližší termín, nejakej dávky proti omikrunu je podľa samotných výrobcov až v marci? Načo sa očkovať niekomu, kto je prekonaný a dvakrát očkovaný, pretože chcel byť zodpovedný a teraz s ním vybabrali (patrím tam aj ja)? No nie, nechcem ďalšiu včeličku, už po tých prvých dvoch mi nebolo najlepšie a pritom som coronu pred tým v pohode zvládol. Načo očkovať „troječkou“, keď sami experti vraveli, že ak prekonáte coronu, je to ako keby ste dostali ďalšiu dávku. Čo je síce nezmysel, pretože telo si poradilo s vírusom samo a už nepotrebovalo „včeličky“.
Pritom úmrtnosť neustále klesá a omikron je síce nákazlivý, ale zjavne nie je taký nebezpečný ako predchádzajúce up-grady. Bude konečne súdený Sabaka a celá ta perepuťa za svoje hoaxy? Budú raz súdení a odsúdení? Aký má význam očkovať sa proti vírusu, na ktorý vakcína nezaberá? To, že nezaberá, je už všetkým jasné. Omikron sa veselo šíri, či máte dvojku, trojku, štvorku……..
Možno by chcel odpovedať bývalý predseda EÚ parlamentu podobne ako Jaroslav Paška, ale už nemôžu. Ak mám byť opichaný treťou dávkou, žiaľ zdravotná poisťovňa si to zaplatí. Budem chcieť všetky možné vyšetrenia a jednoducho nepodpíšem už žiadne prebratie zodpovednosti. Nech si ju preberie Lengvarský aj s následkami. Nemá na to gule? No zjavne nemá. Veď už mali prebrať zodpovednosť štátne orgány za očkovanie. Doteraz to tak nie je! Toto je však už aj protiústavné, pretože nie je dôvod niekoho napichávať a zakazovať mu normálny život, ak už tu nie je ohrozenie života. Na covid si musíme zvyknúť. Mutácií bude čím ďalej viac, až sa zžijú s človekom. No toto čo sa deje nemá v súčasnosti obdoby.
Naď z rodu opíc ako sa sám zaradil. To nie je nadávka, len prezentácia jeho vývoja opačným spôsobom ako mal na mysli Darwin. Nevedel som, že to je možné, ale zjavne sa to dá. Naša vláda je toho skvelým príkladom. Tak tento človek, ktorý pred voľbami sľuboval, že tu žiadna cudzia základňa nebude, tak svoje slovo, ktoré má hodnotu zápachu v Ružomberku si dovoľuje kritizovať GP. On bude kritizovať aj ústavu SR, nemajú problém s prekrúcaním práva.
No mám jeden nápad. Čo ak budúca vláda pozve na Slovensko Rusko? Veď prečo nie? Môžeme vystúpiť z NATO a požiadať aj Rusko o spoluprácu. Skúsenosti tu už sú. Ak tu bude USA môže tu byť aj Rusko a my nemusíme byť v NATO. Dajú si sem tam po papuli. Rakety sa im neoplatí na tak krátku vzdialenosť odpaľovať a my aspoň budeme mať šancu, že nás jadro obíde. Veď nebudú likvidovať svojich ani jedni ani druhí. No a tak začneme aj ostatných pozývať a budú si tu stavať svoje základne. Jednak už konečne budú u nás pristávať aj nejaké zahraničné lietadlá a jednak sa tu budú míňať financie. Namiesto montáže áut sa budeme starať o svetovú armádu. Premeníme Slovensko na výstavnú skriňu armád celého sveta. Možno aj Krovákov pozveme a nebudú ani takí nároční. To bude multi kulti armáda.
Čo zabráni budúcej vláde pozvať Rusov na Slovensko, ak si táto pozve Američanov? Myslíte si, že je to nemožné? Aj ja som si myslel, ale už keď nie sme svojprávni podľa veliteľa planéty opíc Naďa, tak nám ani tú armádu už netreba.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3897894x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív