Založ si blog

Skutočný fašizmus objednávateľov akcie na Slavíne a zneužilo USA Slovensko?

To, čo sa udialo na Slavíne je absolútne nezvládnutá situácia! Bránenie v kladení vencov a doslova vyvolávanie konfliktov je niečo neuveriteľné. Vraj si zopár ľudí objednalo Slavín? To čo je? Čo malo s dnešnou situáciou spoločné oslobodenie v roku 1945? To už sa organizátori úplne zbláznili? Ťahajú nás z jedného extrému do druhého? Ten pánko, čo tam podskakoval do Harabina, to čo bolo? Brať kvety či vence z cintorína a pamätníka? Sú títo ľudia normálni? Polícia absolútne zlyhala.
Neviem, o čom tam šlo tým „organizátorom,“ ak nemohli ísť ľudia vzdať úctu padlým z druhej svetovej vojny. Vážení idi.ti, ktorí ste si objednali Slavín a ktorí im tento nezmysle schválili. To je to isté, ako keby ste zatvorili cintoríny na Všetkých svätých a nepustili tam nikoho, pretože si ho niekto objednal na súkromnú akciu. Raz to jeden Matelko urobil a aj tak sa mu na to ľudia vykašľali. Títo pseudoorganizátori mali aspoň trošku študovať dejiny, ak chceli ísť niekam protestovať, tak trebárs pred ambasádu, ale nie k pamätníku, ktorý s týmto nemá absolútne nič spoločné. Teraz sa ich prostota ukázala v plnej miere s veľkým S. Ani sami nevedeli ako spadli do osídiel diktatúry, ale pre zmenu tej ich. Organizátori urobili zo seba oSSlov. To proti čomu chceli bojovať, to sa z nich stalo. Čistý Orwell a Zvieracia farma.
No a teraz k tomu Slovensku. Celá návšteva prvej dámy USA na Slovensku mi pripadala ako zneužitie Slovenska pre návštevu Ukrajiny. Prakticky, mnohé svetové média informovali o stretnutí prvých dám na Ukrajine a nie o Slovensku. My sme boli akýsi sprostredkovateľ. Tá návšteva bola o ničom. Mohla slúžiť len ako prekrytie skutočného cieľa a to stretnutia prvých dám Ukrajiny a USA. My sme boli len akési bábky v tejto hre. Pravdepodobne šlo o bezpečnosť prvej dámy USA a návšteva Slovenska bola len kamufláž. Ozaj a kde bola Gretka? Také lietadielko, ktoré si priletelo z USA na Slovensko, len tak hore dolu bola určite riadna záťaž na životné prostredie a to ešte spomeniem Geissenovcov a netrpezlivého Sulíka, ktorý sa prišiel prihovoriť na tlačovku Smeru. Sulík by mal vedieť, že už nie je podnikateľ, ale má vládnu funkciu a tam by sa nemal správať ako PR manažér zodpovedný za reklamu.

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 645
Celková čítanosť: 3927655x
Priemerná čítanosť článkov: 6089x

Autor blogu

Archív