Založ si blog

Pellegrini a Fico si z nás asi robia srandu. Orbán bojoval namiesto Hegera za Slovensko a Greenpeace predal mier za zbrane.

Inak sa nedá nazvať znovuzrodená aktivita strán Smeru a Hlasu a pravdepodobne aj množstva ostatných menších či väčších strán, ktoré sa zapoja do zberania podpisov za predčasné voľby. Dokonca aj samotní progresívci asi majú Matoviča dosť, ktorý koniec koalície oznámil na jeseň. Orbán horko nad Slovenskom zaplakal a radšej zaloboval aj za nás, keď videl pred sebou neschopného Hegera, ešte šťastie, že ten Slovnaft vlastní MOL. Orbánovi bolo asi zle zo Slovákov, ako vykupovali maďarské benzínky.
Teraz k tomu, prečo si z nás Pellegrini a Fico robia srandu. Vraj chcú vyzbierať 350.000 podpisov do konca júla, aby mohlo byť referendum vyhlásené spolu s regionálnymi voľbami. Ten termín sa mi zdá prehnaný, tie podpisy sa nazberajú podstatne skôr. Pri takejto neschopnej vláde, kde ešte aj premiér finančného ministerstva, jeho plagiátorské veličenstvo koaličnej rady, Matelko prvý, veľký a posledný prehlásil, že koalícia skončí na jeseň, tak ľudia nazbierajú podpisy aj do mesiaca a to ešte nie je Covid. V mojom okolí je veľmi nízke promile sympatizantov tejto saralabandy a podpisy budú len tak lietať na hárky. Škoda len, že sa stratil čas.
Ešte jeden postreh ku Greenpeace a ich vyjadreniu, že vraj fosílne palivá meníme za mier. Nuž, vážený GP, ak začnete používať veslice namiesto dízlových lodí, ak budete používať iba drevené bicykle, ak nebudete využívať mobil, PC, siete, ak sa zbavíte v domácnostiach všetkých plastov, lepidiel, a namiesto žiaroviek si budete svietiť iba slnkom a nebude vôbec kúriť drevom, ak nebudete nosiť termo oblečenie, ale len oblečenie z ľanu, konope a vlny, ktoré si spracujete doma bez vody, len tak ručne, tak vám možno uverím. Ak sa začnete skutočne zaujímať o mier a o rokovania, potom vám uverím. Ak budete bojovať proti dodávkam zbraní a budete bojovať globálne za odzbrojenie nielen Ruska, ale aj USA či GB, potom vám uverím, ale teraz je to iba čistá egoistická a hlúpa výzva bez akéhokoľvek reálneho podkladu. Skoro ako momentálne tichá Gretka či kričiaci žiaci Z lavíc do ulíc! Tým by som odkázal skôr hnutie Z učebníc do hlavy.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898122x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív