Založ si blog

NAKA spolupracuje so SMEROM, Igiot Matelko na návšteve u Bielika a Terorkrati na čele s OPNaďom robia reklamu Republike, nezabudli ani na Hlas

Tak toto sme tu ešte fakt nemali. Bývalé vládne strany robia všetko preto, aby vo voľbách získala opozícia drvivú prevahu. Smer už nemusí ani s prstom pohnúť. No a načo? Celú pripravenú akciu, ktorú myslím predpovedal aj OPNaď či Matelko, dnes dokonala NAKA. Takú kampaň fakt Slovensko nemalo. Neviem, akých Igiotov majú tieto strany v PR manažmente, ale je to jedna katastrofa. Takí Terorkrati v podaní OPNaďa dnes vystrájali ako zmyslov zbavení. Chudáci, nemajú program ani percentá, tak útočia do Republiky, ktorej len pomohli. To boli také drísty a konšpirácie. Nemôžem povedať, že to prerazilo dno, lebo títo politickí dem.nti a dobrodruhovia to naozaj nemajú v hlavách v poriadku. Pritom nie som nejaký obdivovateľ strán ako Smer či Republika, ale dnes určite získali percentá a nemuseli urobiť ale vôbec nič.
To si fakt politickí skrachovanci ako OPNaď, či Hegnutý myslia, že im to nejako pomôže? Nemali by radšej predstavovať svoje riešenia krízy, do ktorej nás sami vtiahli?
To sú srandisti. Bláznov sme už raz volili a ako to dopadlo? 3,5 roka teroru, atomofiek a igiotských nápadov z FB.
Teraz ešte suprovo spolupracuje na volebnej kampani so Smerom aj NAKA. Neviem, koľko dostali za tento nápad, ale bol to perfektný PR ťah a Fico sa môže len smiať, toto mu naženie ďalších 5% a môžu v pohode začať rozmýšľať na 30%. Ešte aspoň že to zaspaté PS bez riešení voľajako nevystupuje, respektíve vždy až po funuse.
No a to čo predviedol už skutočne politický úbožiak a plagiátor Matelko Prvý Igiot nezdolaný a do neschopnosti dejín zapísaný v relácii s Bielikom, je už naozaj politické dno. Bielika sledujem roky, je pripravený a ma rozhľad a vcelku je aj objektívny. Neviem, či by som to ustál na jeho mieste a mnohí z nás by s tým naozaj mali problém, len asi Belousovová nie. Ešte zatiahnuť do toho Bielikovho otca, tak to bolo fakt úbohé.
Teraz k tomu Hlasu. Aj OPNaď si do neho kopol aj jeho niekdajší Igiot kamarát z Terorkratov. Nuž čo, aspoň ho museli spomenúť. Tak už je to pomaly jasné. No a po relácií s Hlinom a Galkom už Hlas má jasné, s kým asi pôjde. Toľko úbohosti z týchto dvoch dinosaurov, čo už nemajú čo v politike robiť, pretože svoju neschopnosť už ukázali bola ukážková. Jeden KDH-cky liberál a druhý votrel do DS, ktorú si sprivatizoval.
Tak strany bývalej vlády či už Igiota alebo Hegnutého naozaj pomáhajú stranám ako Republika, Smer, Hlas či SNS. Vlastne ani im nepomáhajú, ale skôr voličom. Takých Terorkratov, ktorí nedokázali okrem atomofiek nič, naozaj nemusím. Bez Fica by asi neprežili, pretože okrem “ lebo Fico“, nič iné v hlavách nemajú.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25, aktualizované: 10:13

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899918x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív