Založ si blog

Osadnícke Olajno kampaňuje, Pročko dostal vajcom po hlave, raptor vrieska, kade chodí a lepšiu antikampaň si Matelko vymyslieť nemohol.

Ja už fakt neviem. No byť na mieste niektorých ľudí na kandidátke Olajna, asi odídem. Takú hanbu, ako si robia títo „spasitelia“, ktorým sa rozpadla ústavná vláda, až do trpkého konca predčasných volieb. Toto sa tak často nevidí. Matelko sa už môže spoľahnúť akurát na tých, ktorým nasľuboval 500 €, ktoré nikto nikdy neuvidí. Už im jednoducho dočista preplo. Z podporovateľov a sympatizantov sa stali provokatéri a agresívni spoluobčania. Vlastný raptor ich zožerie. Chodiť večer po sídliskách a vybľakovať tam cez amplión….to nie je normálne a veľmi pochybujem, že to je aj povolené v takej intenzite.
Chudák, „herec“ Pročko, ktorý doslova v domácom prostredí skončí s vajcom na hlave a na druhý deň pán telocvikár stojí s golierom na tlačovke, ako keby utrpel dekapitáciu a hlavu mu len prišili. Aj futbalisti by mu závideli a to sú iní herci. Ono Matelko má tiež fajnový herecký prejav, ako keby ho z kože drali. Len neviem, či tie útoky neboli tak trošku zinscenované. Proste jedna katastrofálna kampaň bez riešení a s kopou nesplniteľných sľubov. Olajno sa stalo osadovou stranou. Triezvo uvažujúci človek nemôže toto jednoducho voliť. Matelko padol na úplne dno a denne ho prehlbuje.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899703x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív