Založ si blog

Pellegrini zvalcoval Šimečku a Fico s Kollárom mierna nuda. Na Markíze čistá katastrofa v podobe Demokratov, Modrých, Mostu . . . . a Matelko ohlásil atomofku o 14: 00 – Šulino tras sa!

Dnes Pelé, ale že úplne pôsobil skôr ako trpezlivý učiteľ žiaka Šimečku. Plynulý prejav Pellegriniho v celku distingvovaný a s náhľadom človeka, ktorý v politike pôsobil. Šimečka má určitú rečovú vadu a veľmi ťažko sa mi počúva jeho sekaný prejav, kde sa mi zdá, že nad každým slovíčkom rozmýšľa, aby sa náhodou „nezasekol“. Už to nie je ani o volebných programoch. Už je to len o boji bývalej (Oľajno, Nasoska, Žaludi, Som Kollár) a súčasnej vlády prezidentky (PS) proti Ficovi a Smeru, kde pridávajú oponenti Hlas a Pellegriniho.
Aj keď to prvé vládne zoskupenie, ktoré to dod.balo, ale že maximálne sa vyviňuje a to hlavne Saska. Oni nič, oni muzikanti. Slovensko už nemá druhú šancu v podobe ďalšieho experimentu. V debate Pellegriniho a Šimečku jednoznačne dominoval práve Pellegrini.
Pre zmenu dosť nudná bola debata Kollára s Ficom. Jednoducho mi to pripadalo, že témy a stanoviská boli dosť príbuzné a akoby sa tvoril nový koaličný partner.
Ešte som si pozrel debatu na Markíze, to, čo trepal Dzurinda, bolo niečo neuveriteľné no a pani Letanovská? Tá mala ostať tam, kde bola určite by bola užitočnejšia. Jednoducho pri nej vidno, že nemá prehľad a má iba naučené frázy. Obaja zástupcovia maďarských strán ma sklamali a Šimon už patrí do politického dôchodku spolu s Dzurindom.
Matelko je úplne nešťastný, pretože mu akosi zlyháva celá kampaň. Provokuje, klame a ešte sa s tým ide pochváliť. Naposledy pri podaní trestného oznámenia na Smerákov. No zároveň pri „tlačofke“ sa sám priznal, že tam prišiel provokovať. Tak toto naozaj môže len on. Tu už je jedno kto vyhrá voľby či ľavica či pravica, aj keď tam vidím skôr či Smer alebo PS. No Oľajno s tým notorickým klamárom a šuflikárom, ktorému sa niečo sníva, večer to dá na FB a ráno s tým ide do parlamentu a tie ovce mu to schvália. Za celoplošné vyhodenie financií by sú zodpovední všetci a podobne aj za tú katastrofu v riadení Slovenska za posledných 3,5 roka.
Pozrel som si aj tlačovečku Matelka, kde znovu chce ísť na detektor a Haščák si kúpil fakticky celú republiku. Nuž, uvidíme. Vraj má stiahnutú komunikáciu cez WhatsApp. Len uvažujem, kto by dával svoju komunikáciu práve na túto platformu, ktorá sa kedykoľvek heknúť. Už vôbec nerozumiem, prečo to tutlal tak dlho a prečo NAKA nezasahovala, ak mal takéto dôkazy. Ministra zdravotníctva mali predsa oni, teda Oľajno. Rozhovor, teda debata je vedená v takej doslova „literárnej“ forme, že sa tomu nechce veriť, aby boli aktéri až takí hlúpi.
Matelkovi sa musí neskutočne páčiť Cigániková. Nuž proti gustu, žiaden dišputát. Matelko si zvykne svojich budúcich – minulých kolegov vždy nahrávať a zháňa vždy nejakú komunikáciu. Ako napríklad Procházka doplatil na svoju dôverčivosť. Mimochodom, WhatsApp nemusíte mať len v telefóne, prihlásiť sa môže ktokoľvek ak máte heslo a z čohokoľvek, teda NT, PC či tabletu atď..
Záloha z mobilu to vôbec nemusela byť. Nato by mohol prísť aj úplný igiot, čo v Matelkovom prípade asi nie je nič mimoriadne. Teda to vôbec nemusí byť z mobilu.
Matelkovi tečie do topánok a využíva všetko možné, možno aj fejk news. Budem celkom zvedavý na odpoveď Haščáka.
Šulino už pizzu pre Matelka neupečie. Teda minimálne rok o tom Matovič mlčí a vytiahne to pred voľbami.
No a detektor s Matovičom? Nerobte si srandu. Matelko ako notorický klamár si proste verí, nemá problém oblbnúť akúkoľvek mašinku. No a mimochodom, Matelko nemá v rukách ale že zhola nič. V prípade, že ho Sulík a Haščák zažalujú, neostane mu ani jedna Fiatka.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899878x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív