Založ si blog

Kto už dostal od vajdu Matelka 500 € a ako zarobil na osadníkoch cca 9 miliónov? Čo bude po voľbách?

Už tu kolujú vtipy o sľúbených 500 € od Igiota Matelka I. Sľubotechnoviča. Radšej sa hneď chudáčik odpratal do opozície, aby náhodou nemusel plniť sľuby. No a to, že ich nesplní, je viac ako isté. Nemusel ísť do opozície, veď chcel presadiť 500 € pre každého, kto bol na voľbách. To, že sa to nedalo nijako zrealizovať, to mu nevadilo, ale o tom som už písal. No a tak krásne vy….ť so svojimi voličmi dokázal málokto. Podľa jedného z jeho verných voličov je Igor Matovič ako Ježiš Kristus. Tak toto je už silná káva aj na mňa. Mimochodom, na toto som sa Matelka pýtal v priamom prenose. Možno to video ešte niekde nájdete a ten cirkus čo sa spustil! On si zarobil vyše 9.000.000 € a chudákom, ktorí si mysleli, že dostanú 500 evry, ostal trt a dva orechy a ani tie nie. No mali by si ich pýtať priamo v Trnave na centrále Olajna. Po voľbách hneď všetci začali plačkať, že čo to tu Fico narobí s nimi, ako sa pomstí atď. Nebola to náhodou Remišová, ktorá škrtala mená?
Teraz k Hlasu. Osobne si myslím, žeby tu mala vzniknúť koalícia Smer-Hlas-SNS a možno aj KDH. Práve Hlas môže byť garantom a dozorujúcim prvkom v tejto koalícii. Odrazu už Hlas nie je Smer II, či SmeroHlas, alebo mafiáni, ale element, ktorý môže Fica odstaviť od moci. No Šimečka sa ukázal hneď na začiatku a prisľúbil, že urobí všetko, aby Fico nevládol. Teda demokraciu už nemáme? Načo boli voľby? Všetky strany sú demokratické a boli demokraticky zvolené, ale nervy progresívcov a neoliberálov sú v kýbli. Nedokážu prijať prehru. Mne je jedno, kto by tu vládol, veľký výber som nemal, ale jedno som si všimol. Veľmi malé percento hlasov prepadlo. Už asi toho ľudia majú dosť a jednoducho sa strany budú musieť začať zlučovať do blokov. Tu je vhodný príklad SNS, do ktorej sa okamžite začali navážať novinári a neoliberáli. Teda kto tu produkuje politiku nenávisti? Je po voľbách a bude sa rokovať. Fico bol poverený za zatvorenými dverami. Pellegrini má všetko vo svojich rukách a môže dávať pozor na Fica aj Danka. KDH má tiež všetko vo svojich rukách a buď bude v opozícii a teda je tam temer zbytočne, pretože každý jednoducho chce napĺňať svoj program a bez účasti vo vláde sa to nedá, ale doslova, ako sa u nás hovorí, „prekuši“ a urobí hrubú čiaru za minulosťou. Tu môže skutočne zohrať Pellegrini takú upokojujúcu rolu, ktorú Slovensko potrebuje ako soľ. Je potrebné si uvedomiť, že niektorí zarytí progresívci sú už horší ako neonacisti. Nijako nedokážu akceptovať iný názor. To isté platí o druhej strane. Keď som videl niektoré statusy, že voľby boli sfalšované a že Smer mal mať vyše 50%, tak som si pomyslel, v akej bubline to ľudia žijú? Podobne ako niektoré statusy na FB, že Smer či Hlas volili ľudia nevzdelaní atď. Nenormálne útoky do seniorov a preferovanie mladých, ktorí fakt ešte nič nedokázali je niečo neskutočné. Žiadne sťahovanie sa neudialo, aj slnko vyšlo a z progresívcov sa stali strašiaci a dezinformátori.
Mladí ľudia neodchádzajú kvôli politike, vážení, ale kvôli financiám!!! Politiku majú hlboko v … niečom. V sociálnych prieskumoch sa začínajú objavovať príslušníci mladej generácie, ktorí nechcú robiť, ale chcú zarobiť a to akosi nefunguje. Nech sa páči, kto si myslí, že objaví Haligandu, tak nech sa sťahuje za lepším. Ja som tu na Slovensku doma, kus sveta som prešiel a tento štát mám fakt rád. Áno, budem stále nadávať na politikov a na nešváry, ale ostanem tu a budem sa pokúšať zlepšiť život a vyčarovať u ľudí skôr úsmev ako zlobu. No hlavne budem poukazovať aj na chyby a možné riešenia, vždy som tak robil a robiť budem, či tu bude Smer, či Progresívci. Len jedno hnutie mi nevonia a to je Olajno a prečo? Pretože ich predseda je notorický klamár a diletant a ešte doslova zneužil menšinu na to, aby si zarobil milióny! Najhlbšie morálne dno v súčasnej slovenskej politike.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899624x
Priemerná čítanosť článkov: 6065x

Autor blogu

Archív