Založ si blog

Zrušte už konečne Matovičov profil na FB, stáva sa z neho diktátor

Tak sme sa toho dožili. Ľudia začnú byť značkovaní. Hitler či Nero mali podobné črty a čo sa im prisnilo, to sa muselo vykonať aj za cenu spálenej zeme.
Siahať na ústavu a základné ľudské práva je niečo neakceptovateľné. Pôjdeš na testovanie, tak sa ti nič nestane, lebo je dobrovoľné, ak však nepôjdeš dostaneš 10 dní zaracha bez nároku na nič!!!
Tak aká dobrovoľnosť? Komu tu načisto hrabe?
Jedna zásadná otázka a čo s tými, ktorí už testovaní boli a sú pozitívni a vírus už prekonali, respektíve sú v karanténe a liečia sa????
Čo ak sa doma niekto poháda a jeden bude chcieť ísť na testovanie a druhý nie? Ostanú obaja v karanténe, jeden v platenej a druhý v neplatenej. Podobne ak hlavne v RD majú dostatok miesta a môžu si uplatniť svoju samotku. Ich sa to tiež týka? Ak sa jeden člen domácnosti rozhodne, že nepôjde, ostatní pôjdu, tak budú tiež v nútenej karanténe a to platenej či neplatenej?
„Geniálny“ nápad je aj odmeňovať pracovníkov za nájdené pozitívne prípady! No tých teda bude! A v takých osadách to môže byť aj 100%, ak sa dohodnú obe skupiny, že idú pol na pol. Ako môže skrsnúť vôbec takýto nápad! Veď je to možná korupcia v priamom prenose! Jednak je to nehumánne a už vidím ako si hupsajú pracovné tímy nad každým pozitívnym! Choré, choré, choré ako sám Matelko!!!
Čo Matelkova myšlienka a nápad, to návrh na Darwinovu cenu.
A jedna výzva! Ľudia, začnite konečne nahlasovať Matovičov profil na FB aj celej ten perepute z OĽaNO! Porušujú základné ľudské slobody a ich predseda Matelko Prvý Veľký sa stal novodobým diktátorom! To isté platí o všetkých koaličných stranách, pretože mu pri tom úspešne asistujú.
Toto je kšeft tejto vlády, ktorý sa zapíše do čítaniek ako neskutočné porušenie základných ľudských práv, neskutočnej demagógie, egoizmu a nástup diktatúry. Iste, je to len môj názor, ale toto čo sa deje teraz v priamom prenose je niečo neskutočné. Matovič neskutočne polarizoval ľudí a zjavne sa neštíti použiť vodné delá a možno vás postaví aj k múru!
Základná otázka celoplošného testu:
Je Matovič normálny? A) áno B) nie
Je Matovič schopný vládnuť? A) áno B) nie
Ešte jeden postreh z FB: Ideš na test a tvoj rodinný príslušník nie, máš 10 dní karanténu. Nejdeš na test a máš 10 dní karanténu. Ideš na test si negatívny, ale niekto je doma pozitívny, máš karanténu. Ideš na test, si negatívny, ale náhodou schytáš vírus, tak sa môžeš tešiť na karanténu. Bol si testovaný a pozitívny po karanténe? Matelko ti naordinuje ďalšiu! Biznis je biznis a obchoduje sa tu s naším zdravím.
Matovič vyvoláva strach a vyhráža sa obyvateľom vlastnej krajiny! Toto žiaden politik od revolúcie neurobil!!! Žiaden!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3900397x
Priemerná čítanosť článkov: 6066x

Autor blogu

Archív