Založ si blog

Matelkov podvod v priamom prenose? ? ?

Toto nevymyslíš. Neistota a chaos, čo sa rodí v makovici Matelka, je priam niečo neuveriteľné. Tak najprv nám tu dodá testy trnavská spriaznená firmička a odrazu sa dozvedáme, že ďalšie testy sú tu z Južnej Kórei. Toto naozaj nevymyslíš. Teda teraz už máme vyše 24 miliónov testov, či ako tomu mám rozumieť?
Vraj testy sú už na Slovensku a Trnava je v Ázii, či čo?
Už asi nebudú testovať celú krajinu, lebo konzílium „odborníkov“ to asi Matelkovi otrepalo o hlavu, že logisticky sa to jednoducho nedá zvládnuť, tak Matelko uvažuje, ako z tohto jeho mokrého sna vykorčuľovať a najlepšie bude uzatvorenie Slovenska! Tak či onak, občan prehral a Matelko nemusí znovu po XY krát dodržať svoj sľub. Tentokrát sa vykašle na sľub o odstúpení a Slováci sa tak tešili na toto minireferendum.
V súčasnej fáze sú tieto riešenia nezmysly. Najlepšie by bolo testovať po regiónoch, kde by sa mohli využívať aj mobilné jednotky a aj zdravotníci z iných krajov a nebol by pretlak na jednorazovú akciu. Iste, nič také by to neriešilo, ale určite by sa to dalo lepšie zmáknuť. Začať s Prešovským a Košickým krajom a postupne ísť až do Bratislavy. Na jeden región cca týždeň podľa počtu osôb s trvalým bydliskom a jednoducho ísť zaradom. Stredoškoláci a vysokoškoláci sú doma, teda toto riešiť netreba, teda ich dopravu. Pracujúci by sa zaregistrovali u svojich zamestnávateľov a to vrátane subdodávateľských firiem. Samozrejme, štát preplatí všetky náklady. A hlavne už konečne zrušte dopravu zadarmo pre študentov v pandemickom období!!!
Konečne upravte tú dopravu zadarmo do normálneho stavu. Teda ak zadarmo, tak len do školy a zo školy, žiadne celosieťové zadara vozenie! Celé toto cestovanie zadarmo v pohode pripravím ak nie ste schopní to urobiť doteraz! Chaos, neodbornosť a totálny amaterizmus. Nič viac v súčasnosti na Slovensku neplatí!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3902146x
Priemerná čítanosť článkov: 6069x

Autor blogu

Archív