Založ si blog

Môj malý protest proti Matovičovi a jeho hrátky s mobilom

Generálny štrajk? Ten by Matelkovi len vyhovoval. Protestovať v uliciach. Áno, jedna z možností. No čo takých oligarchov a bláznov zasiahne asi najviac? To, čo robia nám. Krach podnikov a živností. Absolútna ignorancia potrieb ľudí a ich úmyselné privedenie do krachu je niečo neskutočné. No a toto si dovolí urobiť tesne pred Vianocami.
Čo takto zasiahnuť papalášov do toho najcitlivejšieho?
Vytvorme zoznam ich podnikov a hlavne na prvé miesto zaraďme tie Matelkove noviny, na ktorých zbohatol a jednoducho ich zakážme vhadzovať do schránok. Je to brutálna politická propaganda! Podobne zaraďme aj firmy, ktoré tam inzerujú a tým pádom podporujú aj tohto diktátora. Prečo nie? Je to naša slobodná vôľa. Nebudem od nich nič kupovať a nechcem ich v schránke. Podobne sa vykašlime na Donovaly či Funko. Sú tu iné strediská. Ja viem, že títo tzv. politici sú dávno za vodou a možno im stačil aj jeden kšeft s antigénovými testami, ale ak môžu nás likvidovať, tak si myslím, že máme právo na odplatu. Ono aj tak „dôverne“ známy Penta-gram sa dá vymeniť za ten Všeobecný a môžeme sa vymaniť z područia satanských oligarchov.
Viera sa bez veriacich stáva len históriou, podobne ako podnik bez kupujúcich zaniká. To je jeden z receptov. Ak sa firmy budú politicky angažovať, je to v poriadku, ale prídu o časť zákazníkov, čo je tiež v poriadku. Keď som prestal chodiť do Billy kvôli tomu, že stiahli Zem a vek z predaja, išlo mi o princíp a nie o časopis ako taký. Šlo mi o slobodu slova a názoru. To sa porušuje každý deň.
No a teraz ide o politikov. Teda navrhujem vytvorenie stránky, kde sa uverejnia firmy všetkých poslancov a ich aktivity za vládnu koalíciu a jednoducho ich začať ignorovať, ich služby, výrobky a produkty. Aspoň trošku ušetríme. To je jedna z ciest. Ak chcete položiť banku, stačí si hromadne vybrať peniaze. V súčasnej dobe je myslím krytie v banke len 1%, a „matky“ bánk by v prvej vlne pomohli, ale ak by to bolo organizované v rozličných štátoch nepomohlo by tomu nič, len tlačenie peňazí centrálnym bankami. Sme na rázcestí demokracie a slobody. Musíme sa začať brániť Caligulovi a jeho prisluhovačom.
No a to pozeranie Matoviča cez tlačovku neustále do mobilu bolo niečo otrasné. Ten, podľa môjho názoru, blázon sa naozaj nevie správať!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3899025x
Priemerná čítanosť článkov: 6064x

Autor blogu

Archív