Založ si blog

Matovičovi už načisto hrablo, alebo nevie, čo činí?

Poobede zasadá vláda na Silvestra, aby úplne zakázala návštevy od polnoci dnešného dňa! Toto nevymyslíš, toto je Matelko v plnej palebnej sile absurdít! Presne o tom som písal, ako sa skresľujú štatistiky. Jasné, že narástol počet pozitívnych, keď sa netestovalo, respektíve sa testovalo málo. No Matovičovi to prišlo vhod, aby znovu dal o sebe vedieť. V priemere za sedem dní a kĺzavý medián je nižší, ako bol. Dokonca aj počet nakazených je menší, ako bol!!!
Matovič klame, klame a klame!!! Čísla si ten FB maniak prispôsobuje, ako mu príde! Povolal armádu, aby nemohli byť štrajky a predĺžil núdzový stav tesne pred (samo)vraždou Lučanského! Príliš veľa náhod na tak krátky čas! Totálne zlyhanie vlády na celej čiare a bordel, aký tu ešte nebol. Matovič aj so svojou chuntou je absolútne neschopný politik, ktorý túto krajinu doženie k občianskej vojne. Ľudia toto nevydržia. Dohadzovanie kšeftu svojim známym. Neustále porušovanie ľudských práv a vládny teror vo forme likvidácie svojich oponentov, aj fyzicky, ako to kedysi spomenula Radičová.
Doje…l už naozaj všetko a ešte teraz toto. Na Silvestra a Nový rok dať zákaz vychádzania a doslova domáce väzenie. Už vidím, ako ľudia ostanú na chatách v karanténe a neprídu domov. Choré, choré, choré! Radšej ste mali zabezpečiť, aby očkovaní ľudia ostali v dvadsaťdňovej karanténe a nahradila sa im mzda. Prečo? Pretože nikto nevie, ako budú reagovať s očkovacou vakcínou v tele po prvom kole vakcinácie, ak by dostali covid!

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3901897x
Priemerná čítanosť článkov: 6068x

Autor blogu

Archív