Založ si blog

Výzva Benčíkovi na zverejnenie nahrávky

Týmto vyzývam pána Benčíka, ak má gule, aby dal súhlas na zverejnenie nahrávky, ktorú vraj viedol po telefóne s T. E. Rostasom. Veď ak je chlap a stojí si za každým svojim slovom, nemal by mať s týmto problém. To, že sa k nemu dostane tento blog je na dvesto percent isté. Svoje e-tebácke skúsenosti určite využíva v každej svoje voľnej chvíli.
Naozaj by som sa chcel poučiť z názoru „odborníka“ pána Benčíka na xenofóbiu, nacizmus či fašizmus a zmysel udávania ľudí v súčasne dobe demokracie a dobe slobodného prejavu. Doba newspeaku je tu a Orwell môže len ticho závidieť, kam jeho vymyslenú ideológiu dotiahla súčasná diktatúra a jej prisluhovači. Teraz nejde o Mimoňov, pretože by som urazil ich milé žlté postavičky, ktoré si dovolil zneužiť aj náš prezident. Ide o ľudských prisluhovačov diktátu moci všemocných médií a vlastne ešte mi nikto nevysvetlil politiku otvorenej spoločnosti a liberalizmu. K tomu odporúčam si pozrieť jednoznačne najvýstižnejšiu definíciu súčasnej imigrácie a stretu náboženských kultúr od Prof. Rudolfa Dupkalu.
Vážení, všimli ste si jednu vec? Nejako nám menovaní a „nomen omen“ operenci začínajú strácať perie a z mainstreamu sa stáva ministream. Tzv. konšpirátorom sa čím viac darí oslovovať verejnosť. Je dosť zvláštne, ako ich oponenti „slniečkári“ nedokážu diskutovať a nedokážu prijať iný názor.
Dokonca sa udiala jedna zvláštna vec. Pán Benčík údajne odmietol dať súhlas na zverejnenie nahrávky. Prečo? Čo by sme na nej dozvedeli? O čo tu ide? Písať o druhých mu ide a o sebe nejako nechce? Je unavený slnkom, alebo svojím myslením? Pán Benčík, ak ste chlap a stojíte si za slovom a svojim ocenením, nemôžete mať predsa problém so zverejnením akejkoľvek nahrávky. Ľudia sú jednoducho zvedaví aj na takýto druh dialógu. Už len jedno na záver. Pojem slniečkár je nespisovný a prečo sa takto dokázať etablovať v slovenskej verejnosti? Pretože jeho opozitum je konšpirátor? Možno. Možno majú ľudia už dosť neustálej propagácie liberalizmu, ktorý postupne prechádza do anarchie. Osobne si myslím, že toto už nie je ani liberalizmus, pretože slniečkári majú neustále požiadavky, ale žiadne riešenia. Sústavne pozerajú len na práva jednej skupiny a ostatní sú neprijateľní, ak nezdieľajú ich názory. Nuž čo, som „konšpirátor“? Slniečkár, chvalabohu, určite nie som.
Poslednou vecou je, ktorú vyčítam temer všetkým normálnym „konšpirátorom“ od Banáša cez Rostatsa, že nechcú vstúpiť do politiky. Možno raz áno. V súčasnom stave sa jednoducho nedá spoločnosť meniť bez priameho vplyvu v politike. Protesty a písanie nepomôžu.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898646x
Priemerná čítanosť článkov: 6063x

Autor blogu

Archív