Založ si blog

RTVS Pumpa – Kolíkovej žumpa a čo s ľuďmi, ktorí prekonali Covid

To čo predviedla RTVS vo svojej Pumpe, je ďalší klinec do nezávislosti verejnoprávnej TV. Hanba a za toto by mal byť riaditeľ odvolaný okamžite a z fleku. Absurdné dno hereckých výkonov sa nedalo prehliadnuť a totálne zmanipulovaný scenár to dorazil. Odpad, hnus ani troška zábavy, ale len čistá Matelkova trápnošou za naše financie! Za toto platíme koncesionárske poplatky??? Absolútne konšpirácie a zavádzanie ministerky v tomto odpade bolo niečo hnusné a odporné, podobne ako jej konfrontačný postoj v relácii Na telo s Pellegrinim.

Táto vláda nemá žiadnych odborníkov, len jedného Testoviča MateIka I., ktorý ich poriadne drží za gule. Výhovorky Kollára ho odvejú do politického zabudnutia a cirkus Sulík – Matovič je fakt grécka tragédia, ktorá je však tragédiou Slovenska. Nie, na toto čo sa deje a kam dospela politická nekultúra sa už naozaj nedá pozerať. Vládne nám tupovláda s jedným diktátorom, ktorý ide aj cez mŕtvoly a je mu jedno, aký to bude mať dopad. Hodí sa o zem a vrieska, že chce testovať.

Zase budeme celoplošne testovať a šprtať soplíky z nosa. Výborne, len stále mi uniká, čo s tými, ktorí covid prekonali. Bola zverejnená štúdia, kde protilátky majú ľudia, ktorí prekonali Covid minimálne pol roka, tak načo sa majú chodiť testovať, stáť v radoch a míňať štátny rozpočet??? To už je fakt trnavský dil.no načisto mešuge? Či potrebuje naháňať zárobky pre jeho spriaznené firmy? V dnešných reláciách odznela aj druhá a závažnejšia informácia, že aj pre nás by Česi poskytli metódu PCR testovania zadarmo a vcelku lacnejšiu a presnejšiu ako testovanie s antigénovými testami. Prečo sa nehľadajú a neberú dobré príklady z liečenia ľudí na Covid? Veď prioritou by malo byť liečenie v súčasnej situácii a ak niečo niekde zaberá, tak prečo to nevyskúšať? Možno by prežilo viac ľudí a netýka sa to len Ivermektínu, ale aj iných liečiv. No a naši odborníci ticho na čele s Krčmérym!!!

Peter Pellegrini si pripísal ďalšie P, Matovič ďalší prúser a Šimečka je asi podľa jemu vlastnému humoru d. .. l.

16.06.2024

Máme nového prezidenta, ktorý si pripísal ďalšie P k svojmu menu. Už bude navždy Prezident Peter Pellegrini. Prejav bol možno podľa niektorých dlhý, ale fakt bol dobrý a lepší som jednoducho nepočul. Darmo sa Shooty zhovadil so svojou karikatúrou, ide len v deb…ných intenciách Denníka N a jeho redaktorov. Začnem asi používať slovník týchto pseudonovinárov, veď to [...]

Republika možno prekvapí a obrovský omyl PS a ich „viery“ v novinársku slobodu

28.05.2024

Ďalšie voľby sú predo dvermi. Bude to tvrdý súboj PS verzus vládne strany. Ako by to mohlo dopadnúť? Zastávam názor, že čiernym koňom by mohla byť Republika. Ono SNS tak trošku nudí a hlavne predseda je skôr už zlúčený so Smerom. Preto voliči skôr budú inklinovať v eurovoľbách k Republike ako k SNS, aspoň tí z tzv. národného spektra. Uvidíme či sa podarí spojiť [...]

Zmierenie, tolerancia, alebo konečne zrušenie anonymity na fórach? Mimochodom, pamätám si veľmi dobre slová Radičovej na jednej besede.

18.05.2024

Stali sme sa opäť jedineční a na chvíľu počul o nás celý svet. Teda celý, taká Južná Amerika či Afrika, alebo Oceánia to má … Stalo sa niečo hrozné a prekročili sa akékoľvek červené čiary. A áno, podieľali sa na tom aj médiá, aj neoliberálne skupiny. Bol prípustný len jeden názor a to ten ich. Nevravím o hlúpostiach tzv. plochej Zemegule. Čo však musia [...]

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Ruský tank, vojna na Ukrajine, Belgorodská oblasť

Pritvrdíme, krviprelievanie bude pokračovať, ak Západ neprijme Putinove podmienky, hrozí šéf ruskej tajnej služby

17.06.2024 11:35

Je absurdné, aby sa Putin, ktorý naplánoval, pripravil a uskutočnil najväčšiu ozbrojenú agresiu od druhej svetovej vojny, prezentoval ako mierotvorca, oznámila Ukrajina.

Benny Ganc

Izraelský premiér Netanjahu rozpúšťa vojnový kabinet

17.06.2024 10:58, aktualizované: 11:13

O rozpustení vojnového kabinetu informujú tiež izraelské médiá.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 646
Celková čítanosť: 3931878x
Priemerná čítanosť článkov: 6086x

Autor blogu

Archív