Založ si blog

Sexizmus v reklamách a predaj výrobkov

Syrová nátierka a také „kozy“, že ma až zaujala. Tá nátierka vôbec nie, ale tie pľúca, čo ju tak lahodne prezentovali! Bol by som asi chorý, ak by som si to nevšimol. 90% reklám je postavených na jemnej erotike, ktorá odhaľuje telo do poslednej možnej hranice únosnosti, aby sa nezačala vysielať až po 22:00.
Len tak si zapnite reklamný blok a spočítajte si, koľko je tam odhalených tiel a výstrihov. Pre ženy mužské akty a pre mužov ženské.
Priznám sa však, že na mňa vôbec nezaberajú, skôr naopak. Zapamätám si akurát tú modelku a možno všeobecne produkt, ale nie firmu a výrobok o ktorý konkrétne ide.
Iste, reklama je fenomén, ktorý počas filmu či prenosu prepíname. Len škoda, že už aj jednotlivé stanice sa dohodli a reklamu dávajú v tom istom čase. No a tak mi nezostáva nič iné, len ak ide o dobrý film tak si ho pozrieť z DVD, alebo netu bez reklám. Nechce sa mi totiž pozerať na dvojhodinový film štyri hodiny s tým, že minútu pred koncom capnú ďalší päťminútový reklamný blok a nadôvažok odstrihnú aj titulky, niekedy aj s koncom.
Jediné, čo ma reklamnom trhu ako tak zaujalo a pobavilo, sú reklamy asi troch firiem. Nejde o reklamu firmám, ale ich nápadom, ktoré mali reklamné agentúry čo pre nich pracovali. K nim patria asi tri a to VÚBečka, Škodovka a Jednota. Majú príbeh a humor. Pri Škodovke nechýba ani super grafika.
Takže vážení výrobcovia, skôr vsaďte na cenu výrobku a jeho kvality. Drísty o tom, že náš prášok je lepší ako 99% ostatných, pretože zubári odporúčajú rastlinné maslo, ktoré s maslom nič nemá asi nemá zmysel. Presne to ostáva z vašich reklám v našich hlavách, ak nemajú vtip a dej či grafiku. Žiadne kozy, odhalené hrudníky, dementne usmievaví zubári so sexi hosteskou, ktorá nemá ani jeden kaz a zuby – porcelánky to nezmenia.

Smútok liberálnych kaviarní a ich agresivita voči oponentom

14.04.2024

Nechal som si dlhší odstup od prezidentských volieb, o ktorých som písal aj ako určitom referende voči súčasnej koalícii. Tá nesmierna potupa v podobe prehratých prezidentských volieb a agresivita sympatizantov strany, ktorá prehrala, je jednoducho hlúpa a hlavne arogantná v tom zmysle, že nie sú len ich názory tie správne. Peter Lipa to zhrnul veľmi dobre po prehratých [...]

Prezidentské voľby alebo referendum? Kandidátky do EP a začiatok ďalších volieb

29.03.2024

Blíži sa druhé kolo prezidentských volieb. Postup oboch kandidátov bol predpokladaný a to pravé orechové začne ešte len teraz. Blava zabrala v prospech Korčoka, ale z pohľadu hlasov to bolo asi maximum. Pellegrini pravdepodobne získal výhodu. Lepšie sa totiž špurtuje z druhého miesta a aj v prípade prehry to bude menej bolieť. V prípade oboch kandidátov súčasne ide aj o [...]

Zážitky z volebnej komisie, prepad Matelka a prečo volím Pelleho

24.03.2024

Prvé kole máme za sebou s predpokladom, aký som mal ešte v januári s presným odhadom na cca 1%. Nič prekvapivé, no na mieste Pellegriniho poprosím o podporu aj podporovateľov Republiky či voličov Harabina, čo sa pravdepodobne udeje. Na víťazstvo k danému počtu by potreboval ešte aspoň 280.000 hlasov. Vystupovanie slušné počas predvolebnej kampane. Jedno si však neodpustím [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:22

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

gabo126

Keramik a zberateľ kinder figúrok, ak ich máte doma odložené v krabici, nejako sa dohodneme.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 643
Celková čítanosť: 3898143x
Priemerná čítanosť článkov: 6062x

Autor blogu

Archív